Lékárna
Facebook


Přidat k oblíbeným
Pokročilé hledání
 
Imunoglukan P4H 250ml
Cena: 382 Kč PDK: 2511757 Výrobce:PLEURAN



 Doplněk stravy
Expirace: 02/2025
Dostupnost: ihned k odběru


Chci být informován:


 
Popis Krátký text Příbalový leták Obrázek
  • Imunoglukan sirup pro děti.

    Dávkování: Na posilnění obranyschopnosti se doporučuje užívat 1 ml sirupu na 5 kg tělesné hmotnosti denně, a to dlouhodobě (2 – 3 měsíce). Dávku je možné zdvojnásobit při začínajícím onemocnění a při oslabení obranyschopnosti.

    Upozornění: Zvýšenou dávku je třeba užívat 1× denně minimálně 3 dny. Sirup se užívá nejlépe večer před spaním nebo ráno nalačno. Před každým užitím je nutné sirup důkladně protřepat. Klinicky ověřený přípravek. Neobsahuje alkohol, barviva ani aromata. Vhodný pro děti od 3 let, po doporučení lékaře již od 1 roku. Doporučené dávkování nesmí být překročeno. Přípravek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Po otevření a každém použití sirup ihned dobře uzavřete a uchovejte v ledničce. Přípravek nesmí užívat lidé s transplantovanými orgány, užívající imunosupresiva jen po doporučení lékaře. Skladujte mimo dosah malých dětí. Chraňte před vlhkem, mrazem a přímým slunečním světlem. Spotřebujte do 2 měsíců od otevření.

    Aktivní látky: imunoglukan, vitamín C (L-askorban vápenatý-Ca askorbát), fruktóza, kyselina citronová, kyselina benzoová Vhodný i pro diabetiky. Neobsahuje lepek.

  • Doplněk stravy, který obsahuje IMG a vitamin C. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému.

  • Imunoglukan P4H 250ml
  • Imunoglukan P4H 250ml





Diskuze



Zeptejte se lékárníka



ochrana

Informace o ochraně osobních údajů